Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 
foto
Adres
Bandijk 60
7396 NC TERWOLDE
€ 117.500,- kosten koper
Deze woning is: Beschikbaar
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
vrijstaande woning
1978
46 m2
186 m2
98 m3
3
2
Omschrijving
Wat een plaatje! Deze stijlvolle recreatiewoning biedt alles wat je nodig hebt en dat begint al bij de voordeur. Verschillende elementen zorgen voor veel comfort, zoals een sfeervolle woonkamer waarbij de hoogte van het plafond een ruimtelijk gevoel creëert. De grote raampartijen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De keuken biedt voldoende ruimte om te koken en de serre is de plek om te genieten van gezellige maaltijden. Openslaande deuren bij de serre zorgen voor een naadloze verbinding tussen binnen en buiten. Tenslotte vind je in het chalet twee comfortabele slaapkamers met een eigen badkamer en een apart toilet. Het absolute hoogtepunt is het riante terras! Vanaf hier heb je zelfs uitzicht op het water.

Het chalet wordt volledig gestoffeerd opgeleverd en daardoor kan je direct volop genieten van de rust en de omgeving.

Locatie

In de stedendriehoek Zwolle, Deventer en Apeldoorn, direct aan de IJssel, ligt Recreatiepark en Jachthaven De Scherpenhof. De prachtige ligging en de veelvoud aan faciliteiten, zoals:

· binnen- en buitenzwembad
· binnen- en buitenspeeltuin
· recreatieplas met strand
· kidsclub voor de kinderen
· tennisbanen
· bowlingbanen
· jachthaven
· horecagelegenheid en
· een parkwinkel

maken het park dé perfecte vakantiebestemming. De schitterende omgeving om de hoek van de Veluwe nodigen uit om samen met het hele gezin ontdekt te worden.

Indeling

Kom binnen in de hal en wordt omarmd door een fijne sfeer en een verzorgde uitstraling. Dit is een warm welkom! Vanuit de hal zijn de slaapkamer, badkamer, het toilet en de woonkamer te bereiken. Vanuit de entree bereik je het leefgedeelte waar een stijlvolle zithoek aanwezig is. De gashaard vormt het centrale punt van de ruimte en zorgt voor een flinke dosis sfeer. De royale raampartijen laten een grote hoeveelheid natuurlijk licht binnen en zorgen voor uitzicht op de Ijssel. De keuken is voorzien van alle luxe inbouwapparatuur, zoals een koelkast met vriesvak, een combi-oven, een vaatwasser en een gasfornuis. Ook aan een grote hoeveelheid kastruimte is gedacht zodat je voldoende opbergmogelijkheden hebt. De serre kan niet alleen maar als eetkamer, maar ook als werkkamer of voor gezellige spelletjesavonden gebruikt worden.

De hoofdslaapkamer biedt voldoende ruimte voor een 2-persoonsbed en een kledingkast. De tweede slaapkamer beschikt over in totaal 3 bedden, wat het juist ideaal maakt als slaapplek voor kinderen. Naast kinderen kunnen hier uiteraard ook prima volwassenen slapen.

De moderne badkamer is voorzien van neutrale kleuren en volledig betegeld. Verder uitgerust met een ruime douche en een wastafelmeubel is comfort hier gegarandeerd! Tevens beschikt het chalet over een aparte toiletgelegenheid.

Exterieur

Het terras biedt een heerlijke plek om te ontspannen, of het nu gaat om een gezellige loungeplek of een plek om buiten te dineren. Vanaf hier heb je een prachtig panoramisch uitzicht op de Ijssel en kan je optimaal van de zon genieten. Een echte toevoeging aan je leefruimte! Vanaf de parkeerplaats op eigen terrein is de aangebouwde berging te bereiken. Deze zorgt niet niet alleen voor extra gemak, maar creëert voldoende ruimte om de fietsen, de wasmaschine en het tuingereedschap op te bergen.

Kenmerken

· Soort grond: eigen grond
· Groote perceel: 14m x 13,25m
· Hoogte chalet: 2,16m
· Parkbeheerbijdrage: € 1.530
· Gassoort: propaangas (via het park)
· Huisdieren toegestaan: ja
· Inventaris: volledig gestoffeerd
· Airco aanwezig
· Verhuurmogelijkheden: ja, via het park

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs