Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 
foto
Adres
Hommelstraat 46
6828 AK ARNHEM
€ 950.000,- kosten koper
Deze woning is: Beschikbaar
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
hoekwoning
1950
396 m2
147 m2
1820 m3
12
0
Omschrijving
Royaal beleggingsobject nummer 46 en 48 op een hoek gelegen aan de Hommelstraat/Spoorwegstraat. Dit object bestaat uit: op de begane grond een horeca/winkel met ruime kelder, op de eerste, tweede en derde verdieping in totaal 10 gestoffeerde kamers. Object bevindt zich in verhuurde toestand (11 nette huurders) en in een meer dan perfecte staat van onderhoud. Vergunning voor kamerverhuur is aanwezig.

Locatie:
Dit object is gelegen op steenworp afstand van het bruisende centrum van Arnhem met alle denkbare voorzieningen. Daarnaast zijn er diverse (bio)supermarkten, het Modekwartier voor leuke vintage winkels, fashion en ambacht, de Steenstraat eveneens met winkels en restaurants, station Velperpoort en verschillende openbaar vervoer mogelijkheden. Park Sonsbeek is op slechts 10 minuten loopafstand gelegen en de dichtstbijzijnde uitvalswegen zijn op slechts 5 minuten rijden te vinden.


Indeling:
Begane grond (Hommelstraat 46 Horeca):
Eigen entree, royale horeca/winkel, trap naar toiletten (heren en dames), keuken, magazijn met toegang naar buiten en trap naar de zeer royale kelder bestaande uit meerdere compartimenten.

Eerste verdieping (Hommelstraat 48 Kamerverhuur):
Vanuit het afgesloten trappenhuis komt men in een ruime gang met toegang naar de verschillende kamers. Op deze verdieping bevinden zich 4 gestoffeerde kamers, allen voorzien van een eigen keukenblok met spoelbak en bovenkasten, warm en koud water aansluiting, een losse koelkast met opzet gaskookplaat, een eco pedaalemmer, vloerbedekking/zeil en raambekleding.

Aan het eind van de gang is een gedeeld toilet met fontein en een badkamer te vinden met inloopdouche, wastafel en een goede mechanische afzuiging.

Tweede verdieping (Hommelstraat 48 Kamerverhuur):
Trappenhuis met gedeeld toilet en fontein, ruime overloop met toegang tot 4 gestoffeerde kamers, allen voorzien van een eigen keukenblok met spoelbak en bovenkasten, warm en koud water aansluiting, een losse koelkast met opzet gaskookplaat, een eco pedaalemmer, vloerbedekking/zeil en raambekleding. Op de overloop is de gedeelde badkamer te vinden voorzien van inloopdouche, wastafel en een goede mechanische afzuiging.

Derde verdieping (Hommelstraat 48 Kamerverhuur):
Overloop met gedeeld toilet met fontein, badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en goede mechanische afzuiging. Daarnaast is er een washok aanwezig met was- en droogmachine, strijkplank/-ijzer en stofzuiger voor algeheel gebruik. 2 gestoffeerde kamers beide voorzien van een dakkapel, eigen keukenblok met spoelbak en bovenkasten, warm en koud water aansluiting, een losse koelkast met opzet gaskookplaat, een eco pedaalemmer, vloerbedekking/zeil en raambekleding.

Bijzonderheden:
+ Alle kozijnen op de eerste, tweede en derde verdieping zijn in juni 2024 vervangen voor hoogwaardige aluminium kozijnen met triple beglazing;
+ De begane grond aan de voorzijde is in juni 2024 opnieuw geschilderd;
+ Pand verkeerd in een uitstekende staat van onderhoud;
+ Volledige vergunning voor kamerverhuur aanwezig;
+ Twee huisnummers aanwezig voor horeca/winkel (46) en kamerverhuur (48);
+ Jaarlijks gekeurde brandinstallaties aanwezig;
+ Geschakelde rookmelders aanwezig in alle vertrekken;
+ Jaarlijkse netto huurinkomsten ca. € 67.000,- per jaar.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs